Rreth Ne
Me shume rreth nesh !

Kompania turistike SHPEJTIMI është një kompani lider e autobusëve turistikë që ofron një gamë të gjerë shërbimesh për klientët që duan të udhëtojnë me stil dhe rehati. Me vite përvojë në industri, kompania ka krijuar një reputacion për ofrimin e shërbimeve me cilësi të lartë që plotësojnë nevojat dhe preferencat e të gjithë klientëve të saj. Ofron një një gamë të gjerë shërbimesh të tjera për klientët. Nga linjat ndërurbane , nderkombetare, turnetë e qytetit deri tek ekskurzionet, kompania mund të sigurojë gjithçka që ju nevojitet për ta bërë udhëtimin tuaj sa më të rehatshëm dhe të këndshëm. Një nga avantazhet kryesore e udhëtimit me kompaninë turistike SHPEJTIMI është cilësia e autobusëve të tyre. Kompania përdor autobusë modernë, me ajër të kondicionuar, të projektuar për rehati dhe siguri. Me ndenjëse dhe hapësirë të bollshme për këmbët, pasagjerët mund të pushojnë dhe të shijojnë udhëtimin drejt destinacionit të tyre.

Një nga avantazhet kryesore e udhëtimit me kompaninë turistike SHPEJTIMI është cilësia e autobusëve të tyre. Kompania përdor autobusë modernë, me ajër të kondicionuar, të projektuar për rehati dhe siguri. Me ndenjëse dhe hapësirë të bollshme për këmbët, pasagjerët mund të pushojnë dhe të shijojnë udhëtimin drejt destinacionit të tyre.

120
Punonjës
20354
Udhëtar në muaj
1989
I pranishëm që nga viti
Lokacionet
Agjensioni në SUHAREKË
Stacioni i Autobusave Suharekë
+38349184195
info@shpejtimi.net
Agjensioni në PRIZREN
Stacioni i Autobusave Prizren
+38348184195
Prizren@shpejtimi.net
Agjencioni ne PRISHTINë
Zyre Prishtine
+38345184195
Prishtine@shpejtimi.net
;