Vizitë: Strugë, Ohër, Shën Neum, Pogradec, Parku Drilon,Tiranë për vetëm 40€ për person

-Nisja çdo të Shtunën
-Kthimi çdo të Diele

-Çmimi :
|40€ per person !

Në çmim përfshihet:
♦ Udhëtimi me autobus të Kompanisë SHPEJTIMI
♦ 1 x bujtje në hotel Enkelana Pogradec
♦ 1 x mëngjes dhe darkë në hotel
♦ Vizitë: Elbasan, Pogradec,Tiranë

Nisja nga :

♦ Gjilan në ora 05:30 ( stc . busave )
♦ Ferizaj në ora 06:30 ( Hib Petrol )

♦ Prishtinë në ora 07:00 ( A.T. "Shpejtimi " )
♦ Suharekë në ora 08:00 ( A.T. "Shpejtimi " )
♦ Prizren në ora 08:30 ( A.T. "Shpejtimi " )

♦ Peja në ora 06:30 ( Stc. Busav )
♦ Gjakovë në ora 07:30 ( Stc. Busav )

Dita e I :

♦ Udhëtimi realizohet përmes kalimit kufitar në Morinë, vazhdimi rrugës për Q.T TEG , vizit qendres tregtare Teg për 1or e 30 pastaj nisja për vizitë qytetit të ELBASANIT për rreth 2or e 30 minuta .
♦Pas vizitës së Elbasanit nisja për në Pogradec , akomodimi në hotel ENKELANA në qendër të qytetit .
♦ 20:00- 21:00 darka në hotel dhe pas darkës shoqërim me muzikë

Dita II :
♦ 7:30-8:30 Mëngjesi në hotel
♦ 9:00 Akomodimi në autobus , nisja pë vizitë tek Parku i Drilonit, vizit parkut për 45 minuta dhe pastaj nisja për në Tiranë .
♦ Nisja për TIRANË ( vizitë qytetit deri ora 16:00 )
♦ 16:30 Nisja për Prishtinë

♦ Dokumentet e nevojshme: Letërnjoftim biometrik ose Pasaportë
♦ Çmime favorizuese për grupe mbi 10 persona
♦ Pagesa e bërë është e pakthyeshme
♦ Agjencioni nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme siç janë mungesë dokumentash !

Rezervimi i obliguar:
online: www.shpejtimi.net
email: info@shpejtimi.net
tel: 044/ 184 195 (viber, whatsapp)
049/ 184 195
049/128 437
- Klientët e kënaqur janeë rreklama jonë më e mirë

Për të rezervuar biletat duhet të krijoni llogari apo të logohuni

Krijo Llogari

Ju lutem pritni ...