Setra 415 HDH

Vip Class
Audio / TV / Video
Euro 4
2 Monitor
Air kondicioner
Hapsir mes ulseve
Aparat per kafe
Viti 2oo5
WC
49+2 Ulëse

Travego 580 RHD 16

Vip Class
Audio / TV / Video
Euro 5
2 Monitor
Air kondicioner
Hapsir mes ulseve
Aparat per kafe
Viti 2oo5
WC
52+2 Ulëse

Setra 415 HD

Vip Class
Audio / TV / Video
Euro 3
2 Monitor
Air kondicioner
Hapsir mes ulseve
Aparat per kafe
Viti 2oo3
WC
46+2 Ulëse

Mercedes Benz Travego

Vip Class
Audio / TV / Video
Euro 5
2 Monitor
Air kondicioner
Hapsir mes ulseve
Aparat per kafe
Viti 2oo7
WC
53+3 Ulëse

Setra 317 GT-HD

First Class
Audio / TV / Video
Euro 2
2 Monitor
Air kondicioner
Hapsir mes ulseve
Aparat per kafe
Viti 2oo1
59+3 Ulëse

Setra 315 HDH

First Class
Hapsir mes ulseve
Audio / TV / Vdeo
Aparat per Kafe
Euro 2
Viti i Prodhimit 2000
2 monitora
WC
Air Condicioner
51+2

Setra 317 GT HD

First Class
Hasir ne mes ulseve
Audio TV Video
Aparat per kafe
Euro 2
Viti 2002
2 Monitora
Wc Toaliet
Air Condicioner
57+2

Setra 319 GT-HD

Euro 3
Viti 2001
First Class
2 x Monitora
TV Audio Video
WC , Toalet
Air Condicioner
Mbushes Telefonav 23V
67 + 3

Setra 417 GT HD

VIP Class
Hapsir ne mes ulseve
Audio / TV / Video
Aprat per Kafe
Viti 2006
2 Monitora
Wc Toalet
Air Condicioner
57+3

Setra 315 HDH

First Class
Audio / TV / Video
Euro 2
2 Monitor
Air kondicioner
Hapsir mes ulseve
Aparat per kafe
Viti 2oo1
WC
51 + 3 Ulëse

Setra 431 DT

Viti Prodhimit 2006
Posedon :
5 x TV
2x Frigorifer
Aparat për Kafe
Video
Audio
Klimatizim dhe Ngrohje

Setra 417 HDH

Euro 5
2009
VIP Class
TV/Monitor/Mbushes Telefonav/WC

Setra 431 DT

Viti i Prodhimit : 2007
Posedon :
5 x TV
Mbushes per Telefona
Frigorifer
Aparat për Kafe
Klimatizim
Video

SETRA 431 DT

Vip Class
Audio / TV / Video
Euro 4
6 Monitor
Air kondicioner
Hapsir mes ulseve
Aparat per kafe / Frigorifer
Viti 2oo6
WC
80+1

Setra 431 DT

Viti i Prodhimit : 2010
Posedon
4 x TV
WC
Mbushës për Telefona
Frigorifer
Aparat për Kafe

Shërbimet

 • â–º Rezervimin e biletave për të  gjitha destinacionet botërore.
 • â–º Pjesëmarrjen në panairet, kongreset, konferencat ndërkombëtare.
 • â–º Rezervimin e hoteleve dhe paketave turistike anembanë botës.
 • â–º Rezervime për udhëtime me autobus komod për ne gjithe EVROPEN.
 • â–º Aranzhmane turistike verore dhe dimërore.
 • â–º Rezervime  me Traget.
 • â–º Udhetime grupore dhe individuale.
 • â–º Ekskurzione brenda dhe jashte vendit.
 • â–º Vizita vendeve kulturore historike.
 • â–º Ofrojme autobusë nga 45 ulëse e deri ne 85 ulëse, minibus me 18 ulëse për shërbime ditore, javore dhe mujore.
 • â–º Shërbime tjera sipas kërkesave tuaja .


na kontaktoni në +38344184195 (viber, whatsapp), 044128437 (viber,whatsapp)


Ju lutem pritni ...