Per ne   |   Avio Bileta    |    Bus bileta    |    Bus flota    |    Relacionet    |    Kontakt       
                          
      

 
      
 
  Emri i perdoruesit:  
   
  Fjalekalimi:  
   
   
Regjistrohu
     Qendrat e thirjeve
e Hene - e Shtune 8:30 - 17:30
Therande: 029/271-642
Prizren: 029/225-055
Prishtine: 038/235-333
   
   
Telefoni kujdestar:
+377 44 184195
+393899984748
 

Kompania 'Shpejtimi'
           Kompania Turistike "Shpejtimi" e regjistruar si "Biznes privat", zhvillon aktivitete të suksesëshme  në lëmin e Transportit dhe Turizmit që nga viti 1992. Është e licencuar për transportin e udhëtarëve  dhe punon komform rregullave Kombëtare dhe Ndërkombëtare.
          Ajo që e radhit Kompaninë Shpejtimi në mesin e ndërmarrjeve më të suksesshme jo vetëm në vend por edhe në regjion është:
          -Stafi profesional,
          -Flota e autobusve të standardit Europian
          -Emri i krijuar në  tregun e turizmit dhe transportit,
          -Numër i madh i bashkëpuntorëve  në vend dhe jashtë vendit.
Ne vazhdojm me moton: 'Klientet e kënaqur janë reklama jonë më e mirë'.


Prishtinë-Shkodër-Ulqin
Prishtine-Shkoder-Ulqin linjë e rregullt qdo dit: ...

Prishtinë - SARANDË
Prishtine- SARANDË çdo dit: Nisjet nga: Prisht...

Shëngjin , Velipojë
Linjë e rregullt qdo dit: Nisjet: Prishtinë ora ...

Prishtinë-Suharekë-Prizren-Durrës
Linjë e rregullt qdo ditë: Nisjet P...

Ekskurzione
Te kompania "Shpejtimi" ju mund te gjeni Oferten ...


 


   info@shpejtimi.net  |www.shpejtimi.net Developed by Ensoft